قهوه کنیا | بهترین قهوه کنیا

قهوه کنیا

صنعت قهوه کنیا یکی از پیشرفته ترین صنعت های جهان است که تولید و صادرات قهوه آن میلیون ها دلار است. قهوه اولین بار بین سال های 1889 تا 1893 به کنیا وارد شد و بیش از یک قرن طول کشید تا کنیا طعم متمایز خود را ایجاد کند. صنعت قهوه کنیا بسیار رقابتی است و بیش از 100000 کشاورز خرده پا در بیش از 3 میلیون هکتار در سراسر کشور قهوه می کارند.

تاریخچه ای از قهوه کنیا

در سال های اولیه معرفی قهوه، این محصول در کنیا تولید و برای فروش به انگلستان ارسال می شد، اما پس از مدتی امتیاز فروش آن به کنیایی ها داده شد و اکنون قهوه در کنیا کشت می شود.

تاریخچه قهوه تاریخ پیچیده ای است. قهوه برای اولین بار در حدود سال 536 پس از میلاد در اتیوپی ظاهر شد. تاجران عرب آن را به یمن و مصر معرفی کردند و در آنجا در سراسر شمال آفریقا پخش شد. از آنجا به اروپا رفت و در نهایت در سال 1715 نزد شرکت بریتانیایی هند شرقی محبوب شد. این شرکت صادرات قهوه به انگلستان را از هند و یمن آغاز کرد. در سال 1770، قهوه به یک نوشیدنی محبوب در میان جامعه بریتانیا تبدیل شد.

با این حال، امتیاز فروش آن پس از جنگ جهانی دوم به کنیایی‌ها داده شد، زمانی که مزارع در سراسر آفریقای شرقی توسط قدرت‌های استعماری اروپایی که خواهان نیروی کار ارزان برای مزارع خود بودند، ایجاد شد. در سال 1949-1950، کشاورزان کنیایی سازمانی به نام انجمن قهوه آفریقای شرقی (TEACS) تشکیل دادند که تولید را از شرکت های اروپایی بگیرند.

قهوه کنیایی

طعم قهوه کنیا

قهوه کنیا ترکیبی منحصر به فرد از طعم ها و عطرهای آفریقایی است که اغلب پیچیده، عمیق، لطیف و شیرین توصیف می شوند. قهوه های کنیایی همچنین به دلیل سطح اسیدی متعادل خود شناخته شده اند که طعم آنها را صاف می کند. قهوه های کنیایی همچنین دارای طعم منحصر به فردی هستند زیرا با پوسته کردن مرطوب پردازش می شوند که قبل از برشته کردن، پوسته دانه ها را از بین می برد. این فرآیند اجازه می دهد تا سطح بیشتری در معرض گرما قرار گیرد که منجر به آزاد شدن قندهای بیشتری در طول فرآیند می شود.

هنگام خرید قهوه شیراز کنیا با انواع آن مواجه می شوید. دانه‌های قهوه کنیا را می‌توان در انواع مختلفی مانند دانه‌های قهوه بورا بورا، دانه‌های قهوه AA کنیا یا دانه‌های قهوه AA No1 کنیا یافت.

قهوه عربیکا کنیا

قهوه کنیا پس از برزیل، دومین قهوه محبوب جهان است. این توسط کشاورزان در مقیاس کوچک تولید می شود و دارای طعمی متمایز است که در سراسر جهان شناخته شده است.

بیشتر قهوه تولید شده در کنیا قهوه عربیکا است که در ارتفاعات و خاک های حاصلخیز آتشفشانی کشت می شود و دارای اسیدیته بالا و هوای متوس است. این نوع قهوه طعم منحصر به فردی دارد که آن را از سایر قهوه ها متمایز می کند.

دولت کنیا از تولید قهوه کنیایی از طریق چندین طرح مختلف حمایت می کند. اینها شامل حمایت از تحقیقات در مورد روشهای بهتر برشته کردن قهوه است. ارائه وام برای کشاورزان برای خرید ابزار٫ یارانه برای کشاورزان برای تولید با با کیفیت بالا؛ ارتقای بازارهای صادراتی؛ و اجرای استانداردهای کیفیت با تاکید بر شیوه های ارگانی صورت می گرفت.

کاشت قهوه کنیا

قهوه کنیا معمولاً در ارتفاعات بین 1400 تا 2000 متر از سطح دریا کشت و برداشت می شود. خاک آن برای تولید قهوه عربیکا که مشخصات طعمی غنی دارد، ایده آل است.

کیفیت قهوه کنیایی در سرتاسر جهان شناخته شده است. با این حال، آب و هوای کنیا همیشه برای رشد دانه‌های قهوه مناسب نیست، زیرا در بیشتر فصول سال بسیار مرطوب و گرم است. این بدان معناست که کشاورزان کنیایی باید سخت تلاش کنند تا محصول خود را از طریق فرآیندی به نام “خشک کردن” حفظ کنند.

کاشت قهوه کنیا

وقتی نوبت به کشت دانه های قهوه می رسد، کنیا یکی از چالش برانگیزترین آب و هواهای روی زمین را دارد. در بیشتر اوقات سال خیلی مرطوب و گرم است تا کشاورزان بتوانند محصولات خود را بدون پژمردگی یا مرگ قبل از زمان برداشت رشد دهند. برای جلوگیری از این امر، کشاورزان کنیایی فرآیندی به نام «خشک کردن» ایجاد کرده‌اند که شامل استفاده از پارچه‌های سایه‌بان، پنکه‌ها، قلم‌های دام و سایر روش‌ها برای خنک نگه داشتن محیط اطراف به اندازه کافی برای سلامتی حبوبات است.

برداشت گیلاس قهوه فرآیندی است که کشاورزان قهوه کنیایی برای برداشت گیلاس های قهوه قرمز کاملاً رسیده انجام می دهند. این فرآیند شامل چیدن گیلاس، جدا کردن گیلاس‌های آسیب‌دیده یا نارس از گیلاس‌های رسیده و سپس خشک کردن آن‌ها روی بسترهای شنی است.

سپس دانه‌های قهوه بر اساس اندازه و کیفیت و قیمت قهوه طبقه‌بندی می‌شوند و سپس برای فروش به دستگاه‌های برشته‌کننده می فرستند.

انواع دانه های قهوه

انواع قهوه کنیا

محبوب‌ترین و ارزشمندترین دانه‌های قهوه کنیایی SL-28 و SL-34 هستند، نام‌گذاری قهوه‌مانند روباتیک که از هر دو قهوه حدود دو دهه پیش منشا گرفته است.

SL-28 قهوه‌ای است که بدنه‌ای غنی دارد و رایحه‌ای شدید از شکلات و ملاس دارد. SL-34 قهوه ای با رایحه شدید کارامل، عسل و نیشکر است. این دو قهوه از مناطق مختلف کنیا هستند اما از نظر طعم و بو کیفیت مشابهی دارند.

در کنیا، برشته‌های زیادی وجود دارند که این دو نوع دانه را برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان خود تفت می‌دهند.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *