قهوه ترک بخش بزرگی از فرهنگ ترکیه است و این یک رسم است که آنها برایشان عزیز هستند. این کشور به قدری شیفته این نوشیدنی است که کلمه ترکی برای صبحانه “kahvalti” به معنای واقعی کلمه “قبل از قهوه” است و کلمه قهوه ای “kahverengi” به معنای قهوه رنگی است. به همین دلیل واردات قهوه عربیکا و قهوه روبوستا به این کشور افزایش یافته است.
خرید قهوه ترک و نوشیدن آن که غرق در فرهنگ و تاریخ غنی است، بسیار بیشتر از یک نوشیدنی صبحگاهی است، این قهوه سرشار از سنت هایی است که در طول اعصار از اجدادی به اجدادی منتقل شده است. در واقع، قهوه ترک به قدری منحصر به فرد است که در سال 2013 در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو ثبت شد، به دلیل شیوه های منحصر به فردی که در تهیه و ارائه انجام می شود.
برای تهیه یک قهوه ترک عالی نیاز دارید عبارت است از: قهوه جوش (جذوه) یا شیرجوش، پودر قهوه ترک، آب سرد و شکر (در صورت نیاز). ابتدا به ازای هر فنجان قهوه، یک فنجان آب سرد به داخل قهوه جوش (جذوه) بریزید، سپس به ازای هر فنجان یک تا دو قاشق چایخوری سر پر قهوه ترک به آن اضافه کنید. اگر تمایل دارید قهوه شما کمی شیرین باشد در این مرحله میتوانید شکر و یا قند را به قهوه جوش اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا محلولی یک دست آماده شود. اکنون قهوه جوش را بر روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید. توجه داشته باشید پس از قرار دادن قهوه جوش بر روی حرارت از هم زدن آن خودداری کنید. هر چه زمان بیشتری برای تهیه قهوه صرف شود کیفیت قهوه به دست آمده بیشتر خواهد بود. دلیل استفاده از آب سرد هم همین موضوع میباشد که قهوه در زمان بیشتری آماده شود. دقت داشته باشید که هنگامی که قهوه بر روی حرارت قرار دارد قاشق را درون قهوه جوش قرار ندهید زیرا این امر از ایجاد کف و حرکت قهوه به بالا جلوگیری میکند. پس از گذشت چند دقیقه لایهای غلیظ از قهوه بر روی آن تشکیل میشود. پس از تشکیل لایه فوم قهوه جوش را از روی حرارت برداشته و لایهی تشکیل شده را با قاشق به داخل فنجان بریزید و مجدد قهوه جوش را بر روی حرارت قرار دهید. این کار را تا سه بار میتوانید انجام دهید. البته توجه داشته باشید که در حین انجام کار، قهوه نباید قل خورده و یا به جوش آید. پس از این که فوم را درون فنجان ریختید قهوه ترک را مجددا بر روی حرارت قرار دهید و قبل از جوش آمدن قهوه آن را به فنجان خود اضافه کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.