قهوه در کشور ویتنام: یک روش زندگی!

قهوه ویتنام

ویتنام پس از برزیل دومین صادرکننده قهوه در جهان است. فرهنگ قهوه ویتنام را با ما کاوش کنید و با سبک های نوشیدنی منحصر به فردی که باید امتحان کنید آشنا شوید.

قهوه در همه جای ویتنام وجود دارد، از دکه‌های شلوغ خیابانی گرفته تا کافه‌های کوچک ساده که در گوشه و کنار آن پنهان شده‌اند. فرهنگ قهوه پر جنب و جوش این کشور را کشف کنید و سبک های مختلف نوشیدنی که محبوب ترین هستند را کشف کنید. در اینجا راهنمای ما برای درک قهوه در ویتنام و تفاوت های ظریف در تغییراتی است که در سراسر این کشور خواهید یافت.

فرهنگ قهوه در ویتنام

قهوه در ویتنام فقط یک نوشیدنی نیست، در واقع یک روش زندگی است. از ساعت 4 صبح می‌توانید کافه‌ها و دست‌فروش‌های خیابانی را باز پیدا کنید و بسیاری از آنها تا شب قهوه می‌فروشند. این که چگونه مردم محلی می توانند در ساعت 10 شب قهوه بنوشند و سپس شب بخوابند، برای خارجی ها معمایی است، اما بسیاری این کار را می کنند.

نوشیدن قهوه در ویتنام یک سرگرمی اجتماعی و فرصتی برای با تام است، یک عبارت ویتنامی که به راحتی به “غیبت” ترجمه می شود. بسیاری از کافه‌های ویتنام در فضای باز هستند و منظره‌ای عالی از خیابان و رفت و آمدهای مختلف آن را می‌دهند. قهوه به افراد این فرصت را می دهد که دقیقاً قبل از شروع به کار متوجه شوند که در محل زندگی آنها چه اتفاقی می افتد.

اگر تازه وارد ویتنام شده اید، شور و نشاط فرهنگ قهوه صبح زود را نباید از دست بدهید! آن را به یکی از 10 کاری که باید هنگام بازدید از این کشور انجام دهید قرار دهید. شاید دوست نداشته باشید ساعت 5 صبح خود را از روی تختتان جدا کنید، اما این پر جنب و جوش ترین قسمت روز است.

فرهنگ قهوه نوشی در ویتنام

دانه های قهوه ویتنام

قهوه خورهای غربی طعم قهوه موجود در دانه قهوه عربیکا را با طعم مبهم آن که بیشتر به اروپا و آمریکا وارد می شود، می شناسند. می‌توانید قهوه ترکیبی عربیکا را در ویتنام بدون سر و صدا پیدا کنید، اما یک دانه دیگر در اینجا وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید: دانه قهوه روبوستا.

روبوستا عنصر مخفی صحنه قهوه ویتنام است. بسیاری از افراد جوان محلی به دنبال قهوه به سبک غربی هستند تا چیزی متفاوت را امتحان کنند، اما این قهوه روبوستا است که فنجان قهوه اسپرسو را به عنوان چیزی خاص و متفاوت از نوشیدنی‌ای که در خانه عادت کرده‌اید مشخص می‌کند.

از نظر صادرات، دانه های روبوستا اغلب به مخلوط قهوه فوری تبدیل می شوند. طعم یک بار توسط کسی در جایی قضاوت شد که خیلی قوی و خیلی تلخ است. مطمئناً قوی است و با 2.7 درصد کافئین، تقریباً دو برابر قدرت 1.5 درصد عربیکا است. تلخی هم وجود دارد، اما این چیز بدی نیست. این چیزی نیست که نتوان آن را با یک قاشق شکر مرطوب کرد، اگر کیسه شما تلخ نیست.

روبوستا در مقابل عربیکا شبیه شکلات تیره در مقابل شکلات شیری، آبجو تیره در مقابل آبجو سبک یا شراب قرمز در مقابل شراب سفید است. یکی ممکن است در کام راحت تر باشد، اما دیگری عمق طعم بیشتری دارد.

البته، هیچ اشکالی ندارد که هر دو را دوست داشته باشیم. این روزها، بسیاری از کافه‌های سطح بالاتر نه تنها هر دو ترکیب، بلکه ترکیبی سفارشی از این دو را ارائه می‌کنند. فرهنگ قهوه ویتنامی واقعاً چیزی برای همه دارد!

قهوه روبوستا ویتنام

تاریخچه کوتاه قهوه در ویتنام

قهوه از چه زمانی به ویتنام آمد؟

قهوه توسط فرانسوی ها در قرن نوزدهم در ویتنام معرفی شد. راه اصلی تهیه قهوه در اینجا – از طریق یک فن – نیز یک محصول فرانسوی است. ترجیح شیر تغلیظ شده بر شیر معمولی یکی دیگر از میراث فرانسوی است. در قرن نوزدهم، حمل شیر در مسافت‌های طولانی بدون فاسد شدن بسیار سخت‌تر بود. شیر تغلیظ شده یک راه حل ساده بود و شیرینی آن در بین مردم رایج بود.

قهوه در کجای ویتنام کشت می شود؟

بیشتر دانه‌های قهوه ویتنامی در ارتفاعات مرکزی، به‌ویژه در منطقه دالات رشد می‌کنند. در این منطقه، آب و هوا با بسیاری از مناطق کشور متفاوت است، با توجه به اینکه بیشتر منطقه در ارتفاع بالاتری قرار دارد. ترکیبی از کوه ها، آفتاب، باران و شرایط خوب خاک آن را برای هر دو دانه روبوستا و عربیکا مفید می کند.

سبک های اصلی قهوه ویتنام

اگر شما به تازگی در ویتنام فرود آمده اید و در حال امتحان کردن ترکیب محلی هستید. از کجا شروع کنیم؟ خوب، دانستن این نکته مفید است که قهوه ویتنامی در دو سبک اصلی، کاملاً بر اساس جغرافیا عرضه می شود. به خاطر داشته باشید که در کشور ویتنام به صورت پیشفرض قهوه سرد سرو می شود مگر اینکه آن را داغ بخواهید.

در حالی که لاته و کاپوچینو به سبک غربی در حال افزایش است، بهترین قهوه ویتنامی با یک فن سرو می شود. این یک هک به سبک قهوه فرانسه است که برای تهیه قهوه قطره ای استفاده می شود. مگر اینکه مشخص کنید، قهوه در اینجا با شکر و همچنین مقدار مناسبی از آن سرو می شود. این باعث ایجاد یک ترکیب با طعم فوق‌العاده می‌شود، اما می‌تواند باعث شود یک نوشیدنی از کافئین و قند بالا به سقف انرژی ضربه بزند و تمام روز پایین نیاید.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *