داشتن کلمات مناسب برای توصیف قهوه تجربه قهوه شما را بیشتر میکند. بدن دانه قهوه چگونه با عطر دانه مقایسه می شود؟ دو توصیف رسمی قهوه عبارتند از : قهوه ای مطلوب با ” نوت های بادام بوداده و شربت افرا” و دیگری “طعم تلخ با نوت های کرئوزول سوزاننده”
170 کلمه رسمی برای توصیف قهوه وجود دارد که توسط Specialty Coffee Association به آن اختصاص داده شده است. به علاوه 7 دسته اصلی برای توصیف قهوه ( عطر، بدن، برشته). 66 صفت قهوه دیگر (میوه ای، کاراملی، علف) و مترادف (دم، جاوا، گل) وجود دارد .
در این مقاله شما یاد خواهید گرفت که چگونه قهوه را به طور دقیق بشناسید . داشتن کلماتی مناسب برای توصیف قهوه ، در واقع بعد کاملاً جدیدی به تجربه شما در مورد قهوه اضافه خواهد کرد . این کلمات شامل صفتها و عوامل طعم و عطر، کلمات توصیف حرفه ای قهوه است. به علاوه مترادف های رایج قهوه و کلماتی که با قهوه هم قافیه هستند.
توصیف طعم قهوه در 7 دسته اصلی
به طور معمول، طعم قهوه در 7 دسته توصیف می شود که عبارتند از :
اسیدیته: اسیدیته که سرزنده بودن و تندی قهوه دم شده را توصیف می کند.
پس مزه: طعم باقی مانده در دهان را بعد از نوش جان کردن قهوه توصیف می کند.
عطر: بوی قهوه آسیاب شده را قبل از دم کردن و نیز بوی قهوه دم کرده را توصیف می کند.
بدن: احساس واقعی قهوه در دهان.
طعم: ویژگی های طعم را توصیف می کند.
منطقه: کشور و منطقه ای که دانه قهوه در آن کشت شده است را توصیف می کند. قهوه ترویر (خاک و محیط) مستقیماً بر ویژگی های قهوه تأثیر دارد.
روست: 5 سطح روست قهوه وجود دارد. آنها شامل سفید، روشن، متوسط، متوسط تاریک و تیره یا همان دارک هستند. و می توان آنها را از طریق بینایی، چشایی و بویایی مشاهده کرد.
هر یک از این هفت دسته دارای مجموعه ای از کلمات برای توصیف بیشتر ویژگی های منحصر به فرد در دسته خود هستند.
چرخ طعم دهنده قهوه ،توسط انجمن تخصصی قهوه (SCA) ایجاد می شود. این همان چیزی است که چرخ طعم قهوه به نظر می رسد و نشان می دهد که طعم قهوه چقدر پیچیده است. چرخ قهوه امکانات زیادی را برای توضیحات دقیق قهوه ایجاد می کند.
به طور مثال، یک فنجان قهوه مانند این فنجانها چگونه است؟!
- شکلاتی با رایحه شکلات سوئیسی
- گلدار با دانه های گشنیز معطر
- میوه ای با نت های لیمو و شاه توت
آیا این فنجانهای قهوه بهتر از گفتن ، خوشمزه نیستند؟
همانطور که می بینید همه کلمات توصیفی قهوه ، ویژگی های خوب قهوه را به طور کامل توصیف نمی کنند. عطرها و صفت های طعم منفی بیشتر از عطرهای مثبت به چشم می آیند.
شما صفاتی را خواهید فهمید که قهوه را توصیف می کنند مانند کاج، تنباکو ، پیپ، ذغال شده، خاکشیر، خاک مرطوب، سیب زمینی خام، کج و صابون. خیلی خوشمزه به نظر نمی رسد، درست است؟ هر گاه قصد کردید یک پک قهوه بخرید که اینطور توضیح داده شده است ؛ آیا باز تمایل به خریدن قهوه میکنید؟!
- طعم خاکی با نت های خاک مرطوب
- عرق کرده با نت های صابونی
- طعم هورسی با نت های پخته شده گاو و گیم
- چوبی با نت های مقوای خیس
آیا اصلا فنجان قهوه ای با این توصیفات به فروش میرسد ؟! فنجان های قهوه همچنان در کافه ها باقی میمانند. این صفتهای قهوه به منتقدان قهوه واژگانی غنی میدهد که مورد تأیید آنها نیست. بیایید به لیست کامل توصیف کننده های قهوه برویم.
28 صفت اصلی طعم قهوه
همانطور که می دانید انواع متفاوتی از قهوه در بازار تجارت جهانی موجود می باشند . از جمله انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا که بهترین نوع قهوه میباشد. طعم و عطر و بو و لایحه های زیادی برای قهوه ذکر شده که برای آشنایی بیشتر به آنها می پردازیم. چهار کلمه اصلی برای توصیف طعم قهوه وجود دارد: 1- ترش 2- شیرین 3- نمک 4- تلخ
و اینها را نیز می توان به زیر توصیفگرهای زیر تقسیم کرد:
طعم ترش :
- ترش
- شراب
- بوی بسیار ناخوشایند
- تارت
- سخت
- تنگی
طعم شیرین :
- اسیدی
- تند
- تنبل
- دلپذیر
- خفیف
- ظریف
طعم نمک یا شوری :
- ملایم
- نرم
- خنثی
- تیز
- خشن
- قابض
طعم تلخ :
- خشن
- قلیایی
- سوز آور
- تند
- فنولیک
- کرئوسول
قهوه میوه ای را چگونه توصیف می کنید
محققان دریافتند که رایحه های میوه ای قهوه با شش ترکیب مرتبط است، هرچند آنها فقط سه ترکیب را شناسایی کردند: متیل بوتانال – متیل پروپانال – متیل بوتانیت . این ترکیبات مسئول نت های میوه ای و گلی هستند که اغلب در قهوه های مخصوص وجود دارد.
قهوه میوه ای اسیدی که با طعم اسیدی آن، قطعا به یاد میوه های مرکباتی مثل لیمو، لیموترش، پرتقال و نارنگی بیفتید. بعلاوه ، می تواند حاوی ته رنگ های توت فرنگی، زغال اخته و تمشک باشد. در حالی که بعضی از میوه ها شامل اسید سیتریک هستند، بعضی دیگر دارای اسید مالیک هستند که در سیب و انگور یافت می شود.
چه چیزی طعم قهوه را میوه ای می کند
اسیدیته : قهوه های مرتفع به خصوص می توانند اسیدی داشته باشند که شما را یاد یک میوه ترد بیندازد. گاهی اوقات اسید غالب اسید سیتریک است که شما را به یاد لیمو یا پرتقال می اندازد و گاهی نیز اسید مالیک قابل توجه تر است که مانند سیب سبز یا انگور تند است.
و اما عطر قهوه ویژگی هایی مانند دودی، گلدار، میوه مانند، خاکی را اضافه می کند، یا ممکن است فرد را به یاد انواع توت ها یا آجیل بیاندازد. بدن: اگرچه تمام قهوه ها با آب دم می شوند، بعضی از انواع آن از نظر فیزیکی سنگین تر و متراکم تر در دهان شخص احساس می شود.
چگونه طعم و عطر قهوه را تشخیص دهیم
قهوه و حواس: توصیف کننده های عطر و طعم قهوه
توصیف کننده های عطر قهوه شامل گلی، آجیلی، دودی و گیاهی میباشد، در حالی که توصیف کننده های طعم شامل اسیدیته، تلخی، شیرینی، شوری و ترشی است . سطح برشته شدن روی پروفایل های عطر قهوه تأثیر می گذارد. خواص میوه ای قهوه چیست؟ به طور کلی، کیفیت میوه ای قهوه با سه ویژگی عمده تعریف می شود: رنگ / ظاهر، بافت و طعم میوه.
طعم اسپرسو ، یک طعم میوه ای است . این به دلیل اسیدهای مختلف موجود در دانه قهوه است. درست مانند موز که دارای اسید مالیک برای کمک به عطر و طعم آن است، قهوه نیز ترکیبات مشابهی برای تولید طعم میوه ای خود دارد.
چرا قهوه بوی شیرین می دهد
تجزیه اسیدهای آمینه در آلدئیدها در طی تجزیه Strecker باعث ایجاد ترکیبات فرار می شود. متیل بوتانال قهوه رایحه های میوه ای و شیرین در دانه قهوه ایجاد می کند. کتون ها نیز بسیار معطر هستند و حاصل اکسیداسیون خودکار اسیدهای چرب مانند پروپانون هستند. در نتیجه باعث ایجاد بوی شیرین در قهوه میشود.
اگر احساس میکنید طعم قهوه تان ترش و میوه ای است ، این بدان معناست که دانههای قهوه خیلی سبک برشته شده اند و واکنش Maillard را تجربه نکرده اند، در نتیجه طعمی ترش و تقریباً شبیه یونجه خواهند داشت. پس اگر طعم قهوه شما ترش است، ممکن است به دلیل دانه های قهوه کم بو داده باشد.
آیا قهوه بوی شیرینی دارد؟ بسیاری از ترکیبات موجود در قهوه دارای رایحهای هستند که معمولاً به عنوان «شیرین» توصیف میشوند از استرها و آلدئیدها با بوی شیرین میوه گرفته تا نوتهای شیرین کاراملی فورانها.
آیا میتوانیم قهوه را طعم دار کنیم
شربت های طعم دار به دانه های قهوه گرم بو داده اضافه می شوند و کاملاً مخلوط می شوند تا همه دانه ها به طور یکنواخت پوشش داده شوند. وقتی دانه های قهوه تمام طعم دهنده را به خود جذب کردند، آماده بسته بندی می شوند. دانه های قهوه بسیار متخلخل هستند و مانند یک اسفنج عمل می کنند تا تمام شربت و عطر شربت ها را به خود جذب کنند. بدین صورت دانه قهوه را طعم دار میکنند.
اکنون باید گفت چه چیز می توانیم به قهوه میوه ای اضافه کنیم؟! 5 میوه محبوب را که می توانید روی قهوه خود بریزید شامل : توت فرنگی. بلوبری. موز. آناناس. تمشک. طعمی شگفت انگیز خواهید داشت اگر دانه های قهوه خود را از فروشگاههای معتبر پخش قهوه خریداری کنید و از نوشیدنی قهوه میوه ای خود لذت ببرید .
منشا دانه های قهوه میوه ای از کجا ست
قهوه اتیوپی به خاطر اسیدیته پایین، نوتهای میوهای و گلی پیچیده ، و پایان تمیز و متمایزش شناخته شده است. یکی از ویژگی های منحصر به فرد دانه های قهوه اتیوپی که بیشتر از نوع دانه های قهوه عربیکاست ، روش سنتی پردازش دانه ها می باشد. قهوه اغلب روی تختهای مرتفع که از سطح زمین فاصله دارند خشک میشود، که میتواند به طعم منحصر به فرد قهوه کمک کند.
چرا رایحه در قهوه مهم است
عطر قهوه تأثیر عمیقی بر درک طعم قهوه دارد و اغلب می توان از آن برای تعیین منشأ، مشخصات برشته شده دانه قهوه و تازگی آن استفاده کرد. چگونه بهترین عطر قهوه را بدست می آوریم؟ آسیاب کردن قهوه و افزایش سطح قهوه باعث افزایش عطر دانه می شود تا ترکیبات معطر بیشتری آزاد شود. دم کردن قهوه نیز عطر بیشتری تولید می کند، زیرا آب داغ مواد شیمیایی مختلفی را ار دانه قهوه استخراج می کند.
از طرف دیگر، عطر قهوه حس بویایی زیبایی است که با بینی خود تشخیص می دهید، در حالی که طعم آن به رایحه هایی مربوط می شود که وقتی نوشیدنی در دهان است، می توانید حس کنید.
عطر و رایحه های میوه ای دانه قهوه چیست
نوت های میوه ای به عطرها حسی اصیل، مدرن و تازه می بخشند. میوه هایی که بیشتر در عطرسازی استفاده می شود نارگیل، خربزه، گلابی، میوه های قرمز مانند تمشک، گیلاس و…، هلو، زردآلو یا آناناس هستند. طعم میوه ای دانه قهوه یعنی شبیه میوه؛ داشتن طعم یا بوی میوه سرشار از طعم تند .
نوشیدنی قهوه موکا یکی از شیرین ترین انواع قهوه در بین انواع مختلف قهوه می باشد . یک موکا شامل یک شات اسپرسو است که با یک قاشق پودر شکلات مخلوط شده است، روی قنجان قهوه تان باید شیر بخار پز و 2 تا 3 سانتی متر کف و در نهایت مقداری پودر شکلات برای تزئین و افزودن طعم بریزید. قهوه دم کرده دارای بیش از 800 ترکیب معطر است که از هر نوع نوشیدنی دیگر، برتری دارد.
کافئین میوه قهوه / آیا میوه قهوه کافئین دارد
به خاطر داشته باشید که میوه قهوه، حاوی کافئین است. اگرچه مقدار دقیق آن بر اساس محصول، دوز و شکل ،خاص و متفاوت است، اکثر محصولات میوه ای قهوه حاوی حدود 5 تا 20 میلی گرم کافئین در هر وعده هستند . این مقدار به طور قابل توجهی کمتر از قهوه معمولی میباشد که معمولاً حاوی حدود 96 میلی گرم کافئین در هر فنجان (240 میلی لیتر) است.
درباره بوی خوش قهوه بدانیم
دانه های کمتر روست شده ، سبک تر و بوی میوه ای تر، و بیشتر گلی و علفی دارند. در همین حال، لوبیاهای متوسط بیشتر بوی کارامل، آجیلی یا حتی شکلاتی می دهند. دانه های کمتر روست شده، تیره و خاکیتر، پررنگتر و گاهی اوقات دودیتر هستند.
منظور از بوی خوش قهوه چیست: حس بویایی به صورت گلی یا تند، شکلات، تنباکو، آجیل تازه و میوه ها افزایش می یابد. زمانی که پس از نوشیدن یک جرعه قهوه، و در حین بازدم، برای بار دوم، به طور غیرارادی، مخاط بویایی را فرا می خواند، این عطر و بوی خوش دوباره در بویایی مجدد احساس می شود.
آیا شکر می تواند طعم قهوه را ترش کند
به راستی چه چیزی طعم قهوه را ترش می کند؟! برشته کننده های قهوه و دانه؛ این ترکیبات شامل روغن ها، اسیدها، قندها و الیاف گیاهی میباشد. از آنجایی که چربی ها و اسیدها ابتدا استخراج می شوند، دلیل اصلی طعم ترش قهوه تان هستند. قندها در مرحله بعد قرار می گیرند، اینها اسیدیته را متعادل می کنند. در نهایت، این الیاف گیاهی هستند که طعم تلخی را وارد می کنند که می تواند اسیدیته را نیز بپوشاند.
بوی شیرینی قهوه از کجا می آید
«بوی شیرینی» واقعاً بوی چیزهایی است که انتظار دارید شیرین باشند. عمدتاً بوهای رایج میوه داماسکنون ها، استرها، کتون ها و غیره و همچنین بعضی از گیاهان (منتول) و محصولات کاراملیزاسیون هستند. اینها ترکیباتی از بوهایی هستند که شما با چیزهای شیرین حس می کنید و با محتوای قند بالا مرتبط می کنید.
چرا بوی قهوه طعم دار بهتر از طعم آن است
دانشمندان دریافته اند که مغز اطلاعات حسی رایحه را متفاوت از طعم تفسیر می کند، بسته به جهت گیری تعامل. به عبارت دیگر، حس بوی بینی و حس بوی دهان یکی نیستند. از آنجایی که طعم تا حد زیادی با رایحه مرتبط است، می توانید مغز خود را مقصر بدانید.
طعم های طبیعی قهوه : اکثر روستکنندهها دانههای قهوه خود را با اضافه کردن گیاهان کامل، ادویهها، آجیل و سایر گیاهان معطر ، قبل از آسیاب کردن یا خیساندن دانه ها در روغنها و عصارههای گیاهی خوش طعم، طعمدار میکنند تا طعم آنها جذب دانه شود. بعضی از مارکهای قهوه RTD، طعمدهندههای مایع را قبل از بطری کردن یا هنگام سرو نوشیدنی قهوه به آن اضافه میکنند.
آیا می توان قهوه را همراه با میوه خورد
قهوه مکمل فواید میوه است. میوه ها به دلیل محتوای بالای آب و فیبر، شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارند. میوه ها همچنین کالری کمی دارند و این ترکیب باعث کاهش وزن می شود. سیب و مرکبات نسبت به سایر میوه ها احساس سیری بهتری به شخص می دهند. قهوه نیز خواصی مشابه دارد ؛ پس میتوانند مکمل خوبی برای یکدیگر باشند.
قهوه به شکل میوه وجود دارد؟! میوه قهوه که با نام های گیلاس قهوه یا توت قهوه نیز شناخته می شود، یک میوه هسته دار کوچک است که توسط گیاه قهوه در ارتفاعات تولید می شود. اندازه آن به اندازه یک انگور است و به صورت دستهای روی شاخه گیاه قهوه رشد میکند. خام آن سبز رنگ است و با رسیده شدن به رنگ قرمز تیره، بنفش متمایل به قرمز یا قرمز متمایل به زرد تبدیل میشود.
قدرت عطر قهوه به چه چیری بستگی دارد
تنظیمات عطر قهوه ای که می نوشید روی صفحه لمسی یا صفحه کنترل قهوه ساز شما پیدا می شود. اکثر مدل های قهوه ساز، ممکن است پنج تنظیم رایحه از سبک تا قدرت اضافی را ارائه دهند. بعد از انتخاب و تنظیم سطح رایحه، فرآیند دم کردن طبق معمول کار می کند، اما دم آوری دو برابر زمان می برد.
چه چیزی بر طعم و عطر قهوه تأثیر می گذارد : چهار مورد از تاثیرات اصلی بر طعم دانه قهوه شامل محیط کشت شده ، پردازش، برشته کردن و دم کردن است. سفره ساده قهوه از دانه به فنجان. هر عنصر بر طعم و مزه قهوه شما تاثیر دارد و همچنین است که قیمت قهوه نیز بر حسب دانه های با کیفیت آن متفاوت میباشد.
ترکیبات معطر به طور طبیعی در مواد خوراکی مختلف مانند میوه ها و پوست آنها، ادویه جات، ترشی جات، رایحه گل، عطرها، روغن های معطر و اسانس ها یافت می شود. به طور مثال، بسیاری از آنها به صورت بیوشیمیایی در طول رسیدن میوه ها تولید می شوند.
قهوه طعم دار چه تاثیری در سلامتی دارد
بیشتر طعم دهنده ها از حلال شیمیایی به نام پروپیلن گلیکول استفاده می کنند. یک طعم مایع معمولی ممکن است حاوی 85٪ پروپیلن گلیکول باشد. اخیرا، نگرانی هایی در مورد خطرات سلامتی که این مواد شیمیایی می توانند در بدن ایجاد کنند، وجود دارد. بنابراین، بله، قهوه طعم دار می تواند برای سلامتی شما مضر باشد.
طرفداران قهوه ،قهوه را چگونه توصیف می کنند
نوشیدنی قهوه ، نوشیدنی ایست که از دانه های قهوه بو داده تهیه می شود. قهوه با رنگ تیره، تلخ و کمی اسیدی، عمدتاً به دلیل محتوای کافئین آن، اثر محرکی بر روی انسان دارد و بیشترین فروش را در بازار جهانی نوشیدنی های گرم به خود اختصاص داده است . با خرید قهوه با کیفیت با تمام عطر و بوی قهوه آشنا خواهید شد.
طعم های قهوه، احساسات/ادراکات کلی و ترکیبی از ویژگی های معطر و طعم متمایز قهوه، ادغام بدن، اسیدیته، عطر، تلخی، شیرینی و مزه را شامل میشود .
طبق گفته FDA، طعم دهنده طبیعی ، یک اسانس یا عصاره از یک منبع گیاهی یا حیوانی است. طعم دهنده های طبیعی قهوه ممکن است از منابع مختلفی به دست آیند، از جمله: ادویه ها و گیاهان. میوه یا آب میوه. سبزیجات یا آب سبزیجات.
آیا طعم های طبیعی واقعا طبیعی هستند؟ مقررات دولتی، طعم دهنده های طبیعی را بهعنوان طعمهایی تعریف میکنند که عطر یا طعمدهندههای شیمیایی خود را از منابع گیاهی یا حیوانی، از جمله میوه، گوشت، ماهی، ادویهها، گیاهان، ریشهها، برگها، جوانهها یا پوست درخت که تقطیر، تخمیر یا دستکاری میشوند، به دست میآورند.
چه کلماتی قهوه را بهتر توصیف می کنند
تندی: طعم هایی که میتوانند ادویه هایی مانند دارچین، میخک یا جوز هندی را تداعی کنند.
شیرینی: نوع شیرینی طبیعی و دلپذیر در قهوه را می توان به صورت عسل مانند، کاراملی یا شربتی توصیف کرد.
شراب: طعمی شبیه به شراب قرمز، با ویژگی میوه ای و اسیدی.
صدای قهوه را می توان مانند آب حبابی ناشی از حمام حبابی که از زهکشی پایین می رود، بیان کرد. پس از دم کشیدن قهوه، صدای آن شبیه هر مایع دیگری می شود.
اضافه کردن میوه های خشک به قهوه
اگر تمایل دارید میوه های خشک را به قهوه تان اضافه کنید باید بگوییم میوه های خشک برای خوردن با قهوه بسیار مفید هستند و می توانند در هر زمانی از روز به عنوان یک میان وعده سالم یا بعد از غذا سرو شوند. آنها سرشار از پروتئین، ویتامین و فیبرهای غذایی هستند.
آیا میوه قهوه به فرد انرژی می دهد؟! بله می تواند به شخص انرژی بدهد. یکی از مزایایی که هر دو میوه قهوه و دانه های قهوه درآن مشترک هستند: هر دو دارای کافئین هستند که می توانند انرژی بدن را تامین کنند. خود میوه قهوه نسبت به دانه ها کافئین کمتری دارد، بنابراین اگر فقط به دنبال افزایش متوسط کافئین هستید، میوه قهوه انتخاب بهتری است.
با میوه قهوه چه کارهایی میتوان کرد
میوه قهوه ، میوه گیاه قهوه میباشد در طی کشت و تولید قهوه ، بعد از استخراج دانه های قهوه ، میوه ها دور ریخته می شوند. امروزه، به دلیل تحقیقات در حال ظهور در مورد اثرات بالقوه میوه قهوه بر سلامتی، میوه قهوه در حال حاضر به عنوان یک مکمل و ترکیب نوشیدنی محبوب مورد توجه قرار گرفته است.
ترکیب میوه قهوه به این صورت است :دو قسمت اصلی میوه وجود دارد ؛ قسمت گوشتی بیرونی و دانه داخلی. قهوه یک میوه ساده است که از یک تخمدان منفرد ایجاد می شود. (تمشک نمونه ای از یک میوه با تخمدان های متعدد است.)
عطر غنی قهوه چیست؟ رایحه غنی ترکیبی خوش و هماهنگ است که از میل ما به زندگی الهام گرفته شده است. اشاره ای به این باور ما که تعادل ،کلید رضایت است. بدنه استحکام دلپذیر قهوه با طعم ملایم اسیدی مشخص می شود. هر جرعه دعوتی است برای کشف ترکیب ظریف آن از طعم های شگفت انگیز و پایانی پر از لایه های ظریف.
چه عواملی می تواند بر طعم و عطر دانه های قهوه تأثیر بگذارد
ژن ، عاملی که بر طعم قهوه تأثیر می گذارد. تعداد کمی از مردم در مورد آن می دانند. پیش نیاز پنج عامل موثر بر طعم قهوه، ژنوم است. شرایط کشت و رشد. فرآیند پردازش قهوه سبز. فرآیند برشته کردن (طعم). تکنیک مخلوط کردن (آب، برشته )