دانه های قهوه نیکاراگوئه با بدنی متوسط تا صاف و اسیدی متمایز اما ملایم، بررسیهای قهوه نیکاراگوئه نشان میدهد که طعمهای غنی و در عین حال لطیف، شیرینی متعادل، با یک دسته گل آجیل که اغلب نتهای وانیل را نشان میدهد، ارائه میکند. قهوه نیکاراگوئه سوغاتی از کشور آتش نشانی و حاصل خیز نیکاراگوئه آمریکای مرکزی می باشد.
دانه قهوه نیکاراگوئه از دانه های صد در صد عربیکا تشکیل شده است. از ویژگی بارز قهوه نیکاراگوئه می توان به طعم دلنشین با عطر و بوی بالا می باشد و یکی از بهترنی انتخاب ها برای کسانی که طرفدار قهوه با تلخی پایین می باشد است.
قهوه نیکاراگوئه به دلیل کیفیت خوب و عطر و طعم پیچیده و دلپذیری که دارد یکی از رقابتی ترین قهوه ها در سطح جهان محسوب می شود. مناطق کشت این دانه با ویژگی های متعدد مانند خواص آنتی اکسیدانی و انرژی زا، در شرایط مطلوبی قرار دارد. جغرافیا و آب و هوای این مناطق درجه یک است.
نوع گیاه قهوه بوربون که در نیکاراگوئه رشد می کند به تولید دانه های قهوه با طعم های ملایم مختلف از جمله وانیل، گلابی، شکلات و پوسته پای معروف است. نیکاراگوئه که با کاستاریکا و هندوراس مرز مشترک دارد، طیف وسیعی از قهوهها را برای بازار قهوه تخصصی و همچنین قهوههای درجه پایینتر تولید میکند. فروش قهوه نیکاراگوئه از زمانی که در اواسط دهه 1800 شروع شد، دوران پرتلاطمی را پشت سر گذاشته است و دوره های تقاضای بالا و پایین را پشت سر گذاشته است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.