در میان انواع دانه های قهوه موجود، عربیکا و روبوستا تنها گونه هایی هستند که با تقاضای جهانی قهوه مطابقت دارند. از فنجانهایی که از کافهها میخرید تا کیسههایی که در سوپرمارکت میخرید، تقریباً مطمئناً از دانههای قهوه عربیکا یا روبوستا تشکیل شدهاند. از طرف دیگر، قهوه لیبریکا یک قهوه کمیاب در بخش قهوه اسپشیالیتی […]
جواهری که اغلب نادیده گرفته می شود، در مزارع کوچک و کوهستانی که عمدتاً توسط تولیدکنندگان بومی کنترل می شود، قوی می شود: قهوه مکزیکی. هنگام بررسی مکان های برجسته قهوه بیشتر مواقع قهوه مکزیک نادیده گرفته می شود. با این حال، قهوه مکزیک چیزهای زیادی برای ارائه دارد، از جمله ویژگی های منحصر به […]