قهوه برزیل قهوه ای غنی، خوش عطر و طعم و خوشمزه را به یاد می آورد. برزیل کشوری زیبا و گرمسیری مملوء از جنگل های بارانی است که آب و هوای گرم، این کشور را برای پرورش قهوه بسیار مناسب می کند. در حال حاضر برزیل حدود یک سوم از کل قهوه جهان را تولید می کند.
برزیل با بیش از 220000 مزرعه قهوه، هر دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا را تولید می کند و در صنعت قهوه نقش کلیدی پیدا کرده است. تنوع دانه قهوه در برزیل شامل 70 درصد عربیکا و 30 درصد قهوه روبوستا برزیل است.
تحقیقات نشان داده است که بیشترین قهوه اسپرسوی مصرفی در جهان از برزیل می آید.فرآیند برداشت دانه قهوه در برزیل در ماه مه آغاز می شود و تا سپتامبر ادامه دارد.
سیستم طبقه بندی قهوه که یک سیستم منحصر بفرد در برزیل است تضمین می کند که دانه های مختلف قهوه با عطر و طعم منحصر به فرد شناسایی و طبقه بندی می شوند.
هوه برزیل ترکیبی غنی از چهار نوع دانه مختلف قهوه است. هر کدام از این دانه ها طعم متمایز و خاص خود را دارند و با ترکیب شدن با یکدیگر یک میکس غنی، لطیف و خامه ای که قهوه برزیل است را به وجود می آورند.
روی هم رفته قهوه روبوستا برزیل اسیدیته پایین و طعم آجیلی و تلخ و شیرین دارد.
بهترین متدهای دم آوری قهوه روبوستا برزیل شامل اسپرسو ، فرنچ پرس و کلد برو است.
در کشور برزیل به دلیل فاصله بین فصل های مرطوب و خشک، شرایط مناسب برای فرآوری طبیعی یا خشک دانه ها ایجاد می شود. این فاصله کمک می کند زمانی که کشاورزان محصولات را برداشت می کنند برای خشک کردن آن ها، نگرانی بابت بارش باران نداشته باشند.
قهوه های برزیل شیرین و ادویه ای و طعم هایی از شکلات و کارامل دارندکه قیمت قهوه ها نسبت به نوع آن متفاوت هستن. هم چنین در دهان یک احساس زبانی بسیار خوشایند و لطیف ایجاد می کنند. این قهوه معمولا به دلیل داشتن طعم خاص، کرما و شیرینی مطبوع، برای تهیه اسپرسو گزینه مناسبی است. هم چنین ترکیب های این قهوه نیز می تواند اسپرسو خوبی به ما دهد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.